Online Community

Online communityBen je zelf van plan om te gaan swingen? Sluit je dan eens aan bij een online community! Er zijn meerdere online community’s te vinden waar je in contact kunt komen met swingers. Als stel wil je misschien enkel met andere stellen in contact komen of juist met een man / vrouw alleen. Dergelijke mogelijkheden zijn via een online community vaak wel goed te realiseren.

Je kunt als stel natuurlijk veel stellen, een single man of vrouw vinden als je binnen een community kunt zoeken. Waar je normaal misschien alleen in Parenclub of tijdens swingeravonden in contact komt met andere swingers kun je natuurlijk vanuit thuis gemakkelijk online op zoek gaan.

Daarnaast beperkt een club zich tot bezoekers uit de regio en vaste bezoekers. Wanneer je iets anders zoekt of nieuwe personen wilt ontmoeten dan is een Parenclub community natuurlijk perfect! We tonen hieronder de 3 bekendste community’s waar je met andere swingers in contact komt. Ook geven wij jou wat minder bekende swingers platformen, zodat je nog meer keuze hebt om swingers te vinden!

Word Gratis lid van dé Swinger community!

Online community’s voor swingers

  1. Parenclub.eu
    Parenclub is de enige community waar je gratis met andere kunt praten. Je hebt geen abonement nodig om met andere stellen en leden te praten. Wanneer je gebruik wilt maken van extra functies zoals extra matches, het verzenden van beeldmateriaal of ongelimiteerde verzoeken, dan kun jee pakket nemen die je toegang geeft tot deze functie. Het pakket is relatief goedkoop en er zijn mogelijkheden van een 3 maanden pakket tot een goedkoop jaarpakket. Parenclub heeft naast de online community daarnaast unieke E-boeken en er is veel infromatie te vinden op het gebied van swingen en parenclubs.
  2. SDC – Swingers Date club
    SDC is misschien nog altijd een van de bekendste community’s. Swingers Date Club, SDC is wereldwijd bekend en wordt erg veel gebruikt. Een account is verplicht om met elkaar in contact te komen. Vrijwel alle functie in het platform kosten geld. Gezien het feit dat een membership pakketjes vrij goedkoop is, zijn er extreem veel mannen in het platform te vinden. Daarnaast staat de site ook bekend als het platform waar veel stellen / mannen enkel onder invloed willen swingen.
  3. Regioswingers
    Regio swingers is een vergelijkbaar platform met SDC. om met elkaar te communiceren dient een pakket te worden genomen waar kosten aan verbonden zijn. De kosten liggen iets hoger waardoor de gebruikers doorgaans wat serieuzer en netter met elkaar om gaan.
  4. Stel zoekt stel